Om Oss

Med fler än 100 genomförda renoveringar är vi på Kedros Bygg specialiserade på renoveringar och nybyggnation. Vår arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitet och trygghet ända sedan starten!

Vår historia

Kedros Bygg är ett familjeföretag som startades i Grekland 1988. Där byggde vi flerfamiljshus, villor och radhus. Vi har etablerat oss i Sverige och tar på oss alla typer av jobb kring nybygge och totalrenovering av villor, radhus och lägenheter. Vårt mål är att kvalitén alltid ska vara den bästa och resultatet överträffar kundens förväntningar.

Möt Oss

Familjeföretaget drivs av mig Magakis Dimitros och min son, Konstantinos. Jag är utbildad ingenjör i Stockholms Tekniska Institut inom 4 års byggnadsteknik, väg och vattenbyggnadsteknik och elektronik. Har många år erfarenhet i branschen. Våra medarbetare är de bästa inom sitt område och har ett gemensamt mål, nöjda kunder.

Dimitros Magakis

VD / GRUNDARE

Sitter tillsammans med min far i ledningsgruppen på firman. Med en kombination av erfarenhet och akademisk grund, utbildad civilingenjör inom Samhällsbyggnad från Kungliga Tekniska  Högskolan KTH i Stockholm, kan jag med enkelhet fånga samtliga delar i kundens behov.

Konstantinos Magakis

Arbetet i 3 enkla steg

01

Träff

Vi träffar er personligen och går igenom hur arbetet kommer ske. Vi tar mått och ritningar på området som det gäller.

02

Offert

Senast 1 vecka efter vår träff, skickar vi en offert på arbetets omfattning och pris. I offerten listas alla uppgifter som projektet innefattar.

03

Start

Vi kontrollerar att er fastighetsförvaltare (tex.bostadsrättsförening) är med på det planerade projektet. Därefter bestämmer vi ett startdatum och påbörjar arbetet!

Varför välja oss?

Som kund hos Kedros Bygg kan du känna dig trygg med att vi tar hand om alla era behov. Vår breda kompetens gör oss till en av marknadens mest flexibla leverantörer, både till privatpersoner samt företag.

Tack vare vår rutin och erfarenhet kan vi erbjuda ett helhetsomfattande sortiment tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vi har funnits i branschen sen 1988 och är från grunden ett familjeföretag med rötter och start i Grekland där vi från början inriktade oss på nyproduktioner av villor, hus och radhus.

+
Avklarade Projekt
Noun_Project_20Icon_10px_grid-01-512
+
Nöjda Kunder
love_heart_emotion_valentine_marriage_family-512
Certifierade kompetenser
rolo-de-diploma_318-59066

Vill du starta ett projekt med oss?

Vi kan utföra de allra flesta byggtjänster. Målsättningen är alltid att kvaliteten ska vara den bästa och att resultatet blir som förväntat för våra kunder.​